Welkom

Welkom

Je bent op zoek naar een psycholoog, psychotherapeut, coach, of je hebt een vraag? Wij hopen je zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. Bij Psychologen Praktijk Leuven staan we als klinisch psychologen en psychotherapeuten klaar voor  volwassenen met verschillende klachten en vragen. Zo bieden we individuele therapie en groepstherapie aan. Lees gerust verder en aarzel niet ons te contacteren via het contactformulier als je vragen hebt of een afspraak wenst.

Info maatregelen coronavirus:

We bieden face-to-face sessies aan en dit heeft ook onze voorkeur. Videochat is mogelijk wanneer je symptomen hebt van corona of als het eens door omstandigheden beter zou passen.

Voor de face-to-face sessies nemen we extra maatregelen om de ruimte te desinfecteren, te verluchten en voldoende afstand te bewaren. Deze maatregelen zijn in overeenstemming met het advies van de beroepsvereniging van klinisch psychologen (VVKP).

Psycholoog psychotherapeut Leuven Praktijk depressie adhd stress Haasrode psychologen psychologenpraktijk groepspraktijk gedragstherapeut

Waarvoor kun je bij ons terecht?

We hebben kennis van verschillende klachten, een aantal voorbeelden zijn:

Het is misschien moeilijk om je klachten te omschrijven, je herkent jezelf in meerdere klachten of je weet niet goed bij wie je terecht kan. Misschien weet je niet zo goed wat elke klacht precies inhoudt, je kan eens klikken op de gekleurde woorden om er meer uitleg over te lezen. Mogelijks denk je dat je klachten niet ernstig genoeg zijn om er een psycholoog voor te contacteren. Jouw klachten zijn jouw persoonlijke ervaringen en kunnen bijgevolg niet vergeleken worden met hoe andere mensen omgaan met soortgelijke ervaringen. Als je zelf het gevoel hebt dat je er niet helemaal uit geraakt en op de een of andere manier last ondervindt van wat je meemaakt, dan kan je een psycholoog contacteren. Neem gerust contact op via het contactformulier en wij helpen je graag verder.

Wie zijn wij?

Onze psychologen hebben een masterdiploma in de psychologie en zijn erkend door de Psychologencommissie.

Finn Li
Klinisch psycholoog
Finn Li richt zich op verslaving, ADHD, perfectionisme, stress, depressie, angst, studieproblemen, burn-out, laag zelfbeeld. Talen: Nederlands, Engels en Chinees. Erkenningsnummer: 891118342.Email: finn.li1989@gmail.com
finn.li1989@gmail.com
Penelope Makris
Klinisch psycholoog
Penelope Makris richt zich op depressie, angst, paniek, assertiviteit, stress, burn-out/bore-out, zelfvertrouwen, verlies van een dierbare of de eigen capaciteiten, en dementie. Talen: Nederlands, Engels en Grieks. Erkenningsnummer: 912115163. Email: penelope.makris91@gmail.com
Finn.li1989@gmail.com

Visie van Psychologen Praktijk Leuven

De psycholoog werkt samen met jou aan je persoonlijke hulpvragen tot we aan je persoonlijk gewenste doelen komen. Er is dus sprake van een samenwerking waarbij we samen gaan zoeken naar hoe je je doelen kan bereiken in jouw omgeving en situaties die je eventueel wil veranderen. Misschien weet je nog niet zo goed wat je hulpvragen of doelen zijn? We gaan hier samen naar op zoek. Het gaat om jou, op jouw tempo.

Wat is een psycholoog?

Een psycholoog is iemand die psychologie gestudeerd heeft. De titel psycholoog is een beschermde titel, wat wil zeggen dat enkel mensen die de master psychologie behaald hebben en erkend zijn bij de psychologencommissie het beroep van psycholoog mogen uitoefenen. De psychologen bij Psychologen Praktijk Leuven hebben de master in psychologie behaald en zijn erkend als psycholoog.

Afspraken kunnen overdag en in de avonduren ingepland worden. Voor een afspraak kan je het beste contact opnemen via het contactformulier of via het emailadres van de psycholoog. Je krijgt binnen één werkdag antwoord op je mail en er wordt rekening gehouden met je tijdstip naar keuze.  Er is ook een gratis parking voorzien aan de praktijk.

nl_BENederlands (België)