Tarieven

Tarieven

 

Tarieven

TariefDuur
Individuele sessie€6550 minuten
Familie/koppel sessie€7560 minuten

Voor online videochat sessies gelden dezelfde tarieven.

Voor de assertiviteitstraining in groep wordt een totaalbedrag berekend voor heel het traject. Dit dient op voorhand betaald te worden en kan na de betaling niet meer teruggevorderd worden. Momenteel bieden we de assertiviteitstraining in groep aan voor 400 euro (8 sessies van 1u30-2u00, maximum 6 deelnemers). Je krijgt de betalingsgegevens bij je inschrijving.

De betaling dient tijdens de sessie met cash betaald te worden (met uitzondering van de assertiviteitstraining die ook met overschrijving kan betaald worden).

Annulering of wijziging van de afspraak

Bij annulering of wijziging van de afspraak dient de psycholoog 48 uur op voorhand verwittigd te worden. Bij annulering/wijziging binnen de 48u wordt de helft van het tarief aangerekend. Bij annulering/wijziging binnen de 24u wordt het volledige bedrag aangerekend.

Terugbetaling

In de afgelopen jaren is de terugbetaling voor psychologische consultaties verbeterd. Verschillende mutualiteiten geven een kleine terugbetaling per jaar. De terugbetaling verschilt per mutualiteit.

Raadpleeg uw mutualiteit voor meer informatie rond terugbetaling. De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen aan de gang en is het dus raadzaam om  de regeling van uw mutualiteit na te gaan.

nl_BENederlands (België)